Το Koni Travel Στη Μαγική Κωνσταντινούπολη

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες οι δύο τουριστικές – προσκυνηματικές εκδρομές που επιμελήθηκε και πραγματοποίησε το Τουριστικό  ΓραφείοKoni Travel στην Κωνσταντινούπολη.

            Κατά τη διάρκεια της παραμονής μας στην Πόλη των θρύλων και των θρήνων, στο κέντρο της πονεμένης Ρωμιοσύνης ,  οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν την πασίγνωστη Βυζαντινή εκκλησία της Παναγίας των Βλαχερνών, ένα από τα σπουδαιότερα προσκυνήματα της Υπεραγίας Θεοτόκου,  την περίφημη Εκκλησιαστική Σχολή της Χάγης, τα αρχοντικά και γραφικά Πριγκιποννήσια, τον πολυτραγουδισμένο  Βόσπορο και την φημισμένη αγορά με τα μυρωδάτα μπαχαρικά και τα φανταχτερά μεταξωτά….

Από αυτό το ταξίδι δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η επίσκεψη στον Φάρο της Ορθοδοξίας,  στο Μαρτυρικό Φανάρι και την Μεγάλη του Χριστού Εκκλησία και  Μητέρα όλων των Εκκλησιών, το Οικουμενικό Πατριαρχείο, όπου πραγματοποιήσαμε εκκλησιασμό με την προγραμματισμένη παρουσία του Παναγιότατου Πατριάρχη  κ.κ. Βαρθολομαίου , λαμβάνοντας την ευχή και την χαριτόβρυτο ευλογία του.

Το τουριστικό  γραφείο έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα σε αυτόν τον προγραμματισμό και επιμελήθηκε με πολύ προσοχή όλες τις λεπτομέρειες των τουριστικών-προσκυνηματικών εκδρομών , αφού στην Κωνσταντινούπολη χτυπάει η καρδιά του Χριστιανισμού και κάθε φορά που βρίσκεται  εκεί ξυπνούν μνήμες για την ένδοξη πορεία του Ελληνισμού και τον υπέρλαμπρο Βυζαντινό  πολιτισμό και  διακατέχονται από  έντονα συναισθήματα συγκίνησης και νοσταλγίας για τις χαμένες μας πατρίδες….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *